dimecres, 9 de març del 2011

coca de formatge cantal

Aquesta coca no només es pot farcir de formatge cantal i els altres ingredient que aquí anomeno, deixeu volar la vostre imaginació i ompliu-la del que més us vingui de gust menjar.

INGREGIENTS PER LA MASSA

 si voleu fer la massa de manera manual quedarà molt més bona
  • mig got d'aigua
  • mig got d'oli
  • 200g de farina
  • cuatre pessics de sal
PER AL GUARNIMENT


  • 380g  de formatge cantal
  • 3 tomàquests
  • dos cullerades soperes de mostassa
PREPARACIÓ


Bat amb una forquilla l'aigua l'oli la farina i la sal fins que quedi una massa homogènia, acabaràs per pastar-ho amb les mans.
Desprès estira la massa amb un corró i col.loca-la en un motllo baix (primer unta'l amb matega i farina perque no s'enganxi)
Unta la massa amb mostassa i posa els ingrdients tallats al motllo
Posa el pastís al fon a 160 i ves punxant per veure quan està fet, trigarà aproximadament tres quarts d'hora.