- AMANIDA EXÒTICA ( per quatre persones)
- fulles d'espinac crues
- gambes cuites
- brots de soja
- aranja
- 10 cl de llet de coco
- 1 cullerada sopera de sucre
- 1 cullerada sopera de salsa de soja
Aboca els ingredients de l'amanida en un bol, i a part barreja els ingredients de la salsa, pots posar-la directament a l'amanida o a part per si algú no li agrada el coco o la soja.
- AMANIDA DE PRÈSSEC I TONYINA
- dos grapats de canonges
- 1 prèssec
- dos cullerades soperes de tonyina
- un grapat d'avellanes
- 15g de feta
- dues cullerades soperes d'oli d'oliva
- una cullerada de cafè de mostassa
- una cullerada de cafè de vinagre
- un pessic de sal
La preparació d'aquesta amanida és senzilla: barreja els ingredients de l'amanida en un bol, (pela el prèssec i torra les avellanes durant dos minuts en una paella antiadherent).
Apart aixafa el formatge de feta i barreja'l amb els altres ingredients de la salsa.
finalment aboca-ho en el bol.