dimarts, 8 de març del 2011

magdalenes

Aquest és un dels berenars més gustosos que hi han i la recepta molt senzilla, animeu-vos a provar-ho
INGREDIENTS
  • un iogurt
  • una mesures de iogurt de sucre
  • una mesura de iogurt de oli
  • dues mesures de farina
  • cuatre ous
  • mig sobre de llevat
  • suc de taronja (una peça) o llimona (dues peces)
Aquestes magdalenes també es poden fer de xocolata, en aquest cas recomeno xocolata de pastisseria, feu-lo fondre en una cassola amb dues cullerades d'aigua a foc lent.

PREPARACIÓ
En un bol, barreja els ous, l'oli i el sucre fins que quedi una pasta sense grumulls i més aviat líquida. 
A part bareja el llevat amb la farina i aboca-ho a la massa.
Exprem les taronjes o llimones i ralla la seva pell, quan hagis acabat aboca-ho al bol amb els altres ingredients. Si utilitzes xoxolata l'hauràs de fondre i desprès abocar-ho com està indicat anteriorment.
Unta els motllos de les magdalenes amb mantega i farina per evitar que s'enganxin i comença a escalfar el forn.
Quan  estigui calent posa la barreja als seus moltllos i col.locals al forn.
 La temperatura del foc pot estar entre 160 i 170, amb una mitja hotra de cocció.
Estaran delicioses!