INGREDIENTS
- un iogurt
- una mesures de iogurt de sucre
- una mesura de iogurt de oli
- dues mesures de farina
- cuatre ous
- mig sobre de llevat
- suc de taronja (una peça) o llimona (dues peces)
PREPARACIÓ
En un bol, barreja els ous, l'oli i el sucre fins que quedi una pasta sense grumulls i més aviat líquida.
A part bareja el llevat amb la farina i aboca-ho a la massa.
Exprem les taronjes o llimones i ralla la seva pell, quan hagis acabat aboca-ho al bol amb els altres ingredients. Si utilitzes xoxolata l'hauràs de fondre i desprès abocar-ho com està indicat anteriorment.
Unta els motllos de les magdalenes amb mantega i farina per evitar que s'enganxin i comença a escalfar el forn.
Quan estigui calent posa la barreja als seus moltllos i col.locals al forn.
La temperatura del foc pot estar entre 160 i 170, amb una mitja hotra de cocció.
Estaran delicioses!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada