INGREDIENTS
- 140G xocolata
- 4 ous
- una betidora elèctrica
- fruita confitada o en almíbar (opcional)
Posa la xocolata a troços dins una cassola de fons gruixut amb dues cullerades soperes d'aigua. fer fondre a foc lent i ves barrejant fins que sigui líquida.
A part trenca els ous i separa els rovells de les clares. bet les clares a punt de neu amb la batidora elèctrica.
aboca la xocolata en un bol amb els rovells i remena
a poc a poc, barreja les clares afegint-les delicadament a la preparacióde xocolata i posa-ho a la nevera
.
Si decideixes afegir una toc de fruita confitada quedarà genial:
- Quan hagis col.locat el mousse en gots o copes talla la fruita confitada i col.loca-la damunt del postre.
- Separa la fruïta en dos bols diferents, un per triturar i convertir en una especie de mermelada, i l'altre per tallar a daus com la fruïta confitada.
- Aboca la preparació triturada al fons de les copes i seguidament el mousse de xocolata, finalment, per decorar col.loca un parella de daus a la part superior del postre
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada