dimecres, 9 de març del 2011

mousse de xocolata

Aquest exquisit plaer pot servir tant per postre com per berenar, ideal pels apassionats de la xocolata.


INGREDIENTS


  • 140G xocolata
  • 4 ous
  • una betidora elèctrica
  • fruita confitada o en almíbar (opcional)
PREPARACIÓ


Posa la xocolata a troços dins una cassola de fons gruixut amb dues cullerades soperes d'aigua. fer fondre a foc lent i ves barrejant fins que sigui líquida.
A part  trenca els ous i separa els rovells de les clares. bet les clares a punt de neu amb la batidora elèctrica.
aboca la xocolata en un bol amb els rovells i remena
a poc a poc, barreja les clares afegint-les delicadament a la preparacióde xocolata i posa-ho a la nevera
.
Si decideixes afegir una toc de fruita confitada quedarà genial:
  • Quan hagis col.locat el mousse en gots o copes talla la fruita confitada i col.loca-la damunt del postre.
Si esculls utilitzar fruita en almiber:
  • Separa la fruïta en dos bols diferents, un per triturar i convertir en una especie de mermelada, i l'altre per tallar a daus com la fruïta confitada.
  • Aboca la preparació triturada  al fons de les copes i seguidament el mousse de  xocolata, finalment, per decorar col.loca un parella de daus a la part superior del postre
Quan hagis acabat de seguir aquests passos deixa refredar durant una hora el postre i estarà llest per servir.